Alternatieve Stratenloop

Info Alternatieve Stratenloop
(Brechtse sportdienst)

Loop ( of wandel) de Brechtse Stratenloop op jezelf!

Jammer genoeg kan de Brechtse Stratenloop ook dit jaar niet doorgaan in zijn originele vorm, maar er werd wel aan een corona-proof alternatief gewerkt. Er wordt namelijk een mooi parcours van 5km voorzien in en rond domein De Merel. De route vertrekt en komt aan op het kruispunt van de Schippersdreef met de Tilburgbaan (net voorbij de parking). Het parcours wordt bepijld, maar niet verkeersvrij gemaakt. Daarom dient er nog wel rekening gehouden te worden met andere weggebruikers (fietsers en wandelaars). Het parcours kan dus op uw eigen gekozen moment gelopen of gewandeld worden van vrijdag 25 juni 2021 (normale datum van Brechtse Stratenloop) tot en met zondag 11 juli 2021. Net zoals met de Brechtse Stratenloop bieden we de keuze tussen 5 of 10km. Voor de 5km dient de ronde 1 maal afgelegd te worden, voor de 10km 2 maal.
De deelname is gratis en bovendien maken alle lopers en wandelaars kans op een prijs!
Om opgenomen te worden in de rangschikking dient de registratie doorgestuurd te worden naar sportdienst@brecht.be (mailto:sportdienst@brecht.be) . Daarom wordt er gevraagd om als deelnemer zelf in te staan voor de registratie van je activiteit. Dat kan via allerhande apps (Runkeeper, Strava…) of een sporthorloge. Die registratie moet duidelijk het aantal kilometers en de duur weergeven.
Er worden prijzen voorzien voor de snelste man en de snelste vrouw op elke afstand, maar iedereen komt in aanmerking voor een prijs. Onder alle deelnemers worden er namelijk ook een tiental prijzen verloot. Iedereen die zijn/haar registratie doorstuurt naar de sportdienst wordt opgenomen in de loterij. Elke registratie is 1 deelname aan de loterij. Wil je dus meer kans maken op de prijs, mag je meerdere keren het parcours lopen of wandelen en je registratie doorsturen naar de sportdienst. Einddatum voor opsturen: 15 juli 2021. De winnaars worden nadien persoonlijk verwittigd.

Wie de route al eens wil verkennen, kan terecht op onderstaande link

Route alternatieve stratenloop Brecht

 

Alternatieve Stratenloop met de club

Op vrijdag 25 Juni om 19:00 willen we in clubverband de alternatieve stratenloop rond domein De Merel inlopen en daarna (20:00) iets drinken.
De omloop vertrekt en komt aan op het kruispunt van de Schippersdreef met de Tilburgbaan (net voorbij de parking)

We denken een mooi moment om elkaar eens terug te zien, laat even weten je er bij zal zijn

Inschrijven alternatieve stratenloop met de club

Het Bestuur